iklan. Jangan klik hahaha...

Wednesday, 9 December 2015

Siapa Sebenarnya Zara Ashikin atau Aruni Ashikin

Nama sebenar dia mungkin Aruni Ashikin Ramli. Mungkin betul orangnya atau ada seseorang disebalik namanya yang menggunakan nama dan gambar si Aruni Ashikin Ramli ni.

Jadi siapa sebenarnya Zara Ashikin atau Aruni Ashikin ini.

Baru-baru ini, kawan penulis mendapat info tentang zara ni melalui aplikasi Whatsapp. Group lelaki kawan penulis telah berkongsi satu gambar perempuan seksi tertulis nombor telefon untuk dihubungi melalui Whatapps dan Telegram.

Untuk mendapat kepastian, kawan tadi terus menghubungi no.yang dikongsi melalui aplikasi whatsapp untuk memastikan bukan "prank" atau gurauan dari kawan.  Selang beberapa minit. Nombor yang konon milik si Zara Ashikin ini membalas dengan memberi senarai perkhidmatan seks beserta dengan nombor akaunnya.

Berikut perbualan whatsapp yang berlangsung diantara zara dan bakal "pelanggannya".

Bersambung.....


Perbualan penuh whatsapp dengan Zara akan di upload esok


BERHATI - HATI DENGAN ZARA.

Wanita ini tahu semua detail kita dengan kita menghantar mesej di whatsapp sahaja. Menakutkan, bukan? macam mana orang yang kita baru sahaja whatsapp boleh tahu dengan cepat Nama Penuh kita, no.pendaftaran kereta kita, no. kad pengenalan kita, alamat kita.

Dengan butiran yang dia tahu, dia akan mengugut kita. Siapa yang bakal menjadi mangsa? Sudah tentu lelaki gatal yang hendak "try" atau "geli-geli" dengan minah ini.

Rasanya ada Zara satu nama sindiket untuk memeras ugut lelaki hidung belang. Ternyata mereka mempunyai kepakaran IT yang tinggi. Dapat tahu butiran penghantar whatsapp dalam beberapa minit sahaja.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...