iklan. Jangan klik hahaha...

Tuesday, 14 February 2012

Yay! Tak Perlu Buffered Earning

RM40.55. Yay! dah lepas broadband. Tunggu 10K baru nak cash out


Cakap banyak tak guna, tengok je print screen Nuffnang berkaitan earning yang aku dapat. Tak perlu buat blogwalking, tak perlu ramai follower. Ada cara dan strategi tertentu. Tak sampai seminggu tu. diulangi tak sampai seminggu. Kalau sebulan? dua bulan? lu fikirlah sendiri. Aku yakin akan dapat lebih RM1000 sebulan. (ayat riak dan takbur hahaha..)

P/s: Tak perlu buang masa blogwalking dan habiskan masa berjam-jam mengadap blog. Entry simple, kalau kena cara dan strategi akan mengena. Kalau 2 jam kau mengadap blog, tapi earning tak sampai 20 sen dalam 2 jam tu. Kau buang masa, elok kau part time kat mana-mana. Dapat juga 7,8 ringgit. Tapi kalau kau berblog sekadar hobi dan suka-suka bukan buang masa untuk mendapatkan duit dari Nuffnang ni, kau dimaafkan. Kalau berblog buang masa cari bahan untuk blog tapi sehari RM1 pun susah nak dapat, kau buang masa.
Melainkan blog kau memberi ilmu pada orang dan kau mendapat ganjaran pahala, itu lagi bererti dari duit Nuffnang.



1 comments:

MatahatyCikMentega said...

errkk..how u make it! oh..sgt jeles!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...