iklan. Jangan klik hahaha...

Thursday, 1 March 2012

Salah Faham

Telefon berbunyi pukul 1 pagi.... Ring,ring,ring.... Angkat.

"Hello?"

"Yup ada apa,?"

"Hantar mesej kat awek mana, tanya dah makan ke belum ni?"

Diam.... ???

"Siap ada sayang,sayang lagi ni?"

Diam lagi...???

"Apa mesej tu kata"?

"Bla,bla,bla,bla.."

"Hahahaha.. tu mesej saya nak hantar kat awak"

"Betul ke"?

"Betul laa.. forward mesej tu kat saya, nak cek kat sent item"

Bila mesej di hantar, rupa-rupanya, mesej yang aku hantar pada hari jumaat lepas. Hampir seminggu kat ruang udara baru masuk inbox kat Cik Aza kita, tengah-tengah malam pula tu. Boleh bergaduh benda-benda macam ni hahahaa...


Cik Salah Faham

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...