iklan. Jangan klik hahaha...

Wednesday, 1 August 2012

Post Dari komen

Sila Baca komen dibawah untuk post terkini, saja mencari kelainan tersendiri :)

3 comments:

adaberada said...

Rasa tak pernah dibuat orang menulis entry disini. Tapi,disebabkan anset aku tak boleh direct post. Cuma boleh menulis diruangan komen. Rasanya mungkin isu javascript atau html atau benda-benda yg tak aku fahami.

Td,mcm dah lewat nak mengepost sesuatu,dah hampir kul7.00. Lg beberapa minit nak berbuka. Mcm tahun-tahun sudah,aku selalu..

adaberada said...

aku selalu berbuka kat Masjid. Makan ramai-ramai kat perkarangan masjid. Lepas berbuka, terus jemaah maghrib. Sementara tunggu isyak dan nak terawih. Boleh baca AlQuran atau paling malas bersandar kat tiang belakang sambil tengok-tengok orang. Tapi sekarang...

adaberada said...

Tapi sekarang, tahun ni Masjid USM import Iman dari Mesir. Terawihnya agak panjang, pukul 10.20 baru habis. Aku lebih senang dan selesa terawih kat surau flat aku je. Pukul 9.40 dah habis, ada air-cond lagi tuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...