iklan. Jangan klik hahaha...

Friday, 17 February 2012

Ghost Rider 2 Tak Best !!



Baru tengok Ghost Rider, lari budjet. Bajet best , sebab ada Nicholas Cage dan best macam filem  2007 dulu. Cerita macam gred C walaupun ada pelakon gred A. Sejak dua menjak ni, Nicholas Cage selalu berlakon banyak filem yang mengarut. Mungkin penerbit guna nama dia untuk melariskan filem.

Aku bagi bintang 2/10 untuk filem ini, filem pertama buat aku mengantuk. Macam filem melayu, tengok seminit dua, dah boleh bajet jalan ceritanya. Sama dengan Ghost Rider - Spirit of Vengeance. Bila dah tahu kesudahan cerita atau boleh bajet kesudahannya. Keseronokan menonton sudah hilang.


Diburukkan lagi dengan muzik heavy metal yang entah apa-apa. Dengan cara penggunaan kamera yang agak kurang berbanding filem Hollywood lain. Penggunaan view second person shot angle untuk filem ini agak kureng. Jangan tengok rugi, tunggu je kat Astro atau beli je VCD cetak rompak wahahahaha.....

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...