iklan. Jangan klik hahaha...

Monday, 1 October 2012

Kisah Perempuan Bodoh

Berikut berita dari Kosmo hari ini

Pelajar Brazil lelong dara

FLORIANOPOLIS, Brazil - Seorang pelajar wanita, Catarina Migliorini bekerjasama dengan seorang pembikin filem dari Australia untuk melelong daranya kepada pembida tertinggi dalam usaha untuk mengumpulkan dana bagi tujuan kebajikan, lapor akhbar dalam talian Huffington Post kelmarin.
Migliorini, 20, setakat ini menerima tawaran tertinggi berjumlah AS$160,000 (RM498,000).
Dia berhasrat menyalurkan wang lelongan itu kepada sebuah pertubuhan bukan kerajaan untuk membina beberapa buah rumah moden di negeri kelahirannya, Santa Catarina.
Gadis itu yang menolak dakwaan dirinya sebagai pelacur berkata, dia percaya pada cinta tetapi menganggap lelongan tersebut sebagai peluang untuk melakukan perubahan positif kepada masyarakat.
Bagaimanapun, tindakan pelajar jurusan pendidikan jasmani itu mengundang kontroversi kerana setiap langkahnya akan diekori seorang kru filem Australia.
Kru itu merakamkan kehidupan Migliorini untuk sebuah dokumentari yang berjudul, Virgins Wanted.
"Saya menganggap melelong dara sebagai satu perniagaan. Saya berpeluang untuk melancong, menjadi sebahagian daripada filem selain mendapat bonus," kata Migliorini.
"Jika anda melakukannya cuma sekali, anda bukannya seorang pelacur," tambahnya.
Migliorini menandatangani kontrak untuk projek tersebut dua tahun lalu apabila dia melihat iklan syarikat produksi Thomas Williams yang mencari seorang wanita dara untuk menghasilkan dokumentari tersebut.
Pengarah dokumentari itu, Justin Sisely akan merakamkan emosi Migliorini sebelum dan selepas dia melakukan hubungan seks buat kali pertama.
Pelajar wanita itu akan menerima wang tunai sebanyak AS$20,000 (RM61,130) dan 90 peratus daripada harga lelongan tertinggi yang akan berakhir pada 15 Oktober ini.
Pemenang lelongan tersebut akan menjalani ujian perubatan bagi memastikan dia bebas daripada sebarang penyakit kelamin sebelum dibenarkan meniduri Migliorini.
Mereka akan melakukan hubungan seks di dalam sebuah pesawat yang terbang antara Australia dan Amerika Syarikat bagi mengelak didakwa menerusi undang-undang pelacuran.
Pemenang juga diwajibkan memakai kondom semasa dia melakukan hubungan seks.


Kahkahkah,,, pemenang wajib pakai kondom, kahkahkakah....

Kosmo tak patut keluarkan cerita bodoh bangang macam ni, kahkahkah...
Ramai orang bodoh, tapi kebodohan tak perlu diberi publisiti kahkahakah....
blog adaberada ini juga sama macam kosmo kahakahkah.. memberi publisiti kahkaahkah...

Ada juga yang bagi dara free pada pakwe masing-masing kahkahakah.. itu lagi bodoh kahkahakah.... lagi bodoh dari perempuan kisah diatas.

Bagi Dara kerana cinta, betul ke cinta? betul ke? kahkahakahkah.... hak tuuiiiiiihhhh pi mampossss ngan cinta!

Ps: Allah akan mengampunkan setiap dosa hambanya yang bertaubat, insaf dan tidak mengulangi dosa itu lagi. Seperti kanak-kanak kecil yang baru dilahirkan, bersih dan suci.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...