iklan. Jangan klik hahaha...

Saturday, 2 February 2013

Presenter, host, Pengacara Enchanting Escape TV2

Dia memang lawa, body lawa. Mengacara dan mengendalikan rancangan yang menarik tapi...

Tapi rata-rata penonton lelaki suka tengok Tamara berpakaian seksi atau separuh bogel. Adegan rentas halangan, tonggeng bontot, kangkang melompat halangan. Dan aktiviti Flying Fox yang jelas menampakan lurah dan gunungnya.

Sudahlah berpakaian ketat dan seksi, aktiviti juga macam nak promote body. Bila dia naik Sarawak Cruise (betul ke nama bot ni) apa yang dia bagitau pasal bot ini seperti yang diceritakan rakan yang pernah menaikinya.

Seeloknya, rancangan yang menarik ini tidak perlu guna keseksian Tamara. But, I admit it, kerana Tamara yang comel dan seksilah terdetik nak tengok. I know what you did there producer...

Lupa lokasi satu chalet tempat Tamara pergi. Agak menarik untuk berbulan madu, suasana hutan tepi laut. Chalet pun atas pokok, kalau tidak silap namanya pun Enchanting Escapes seperti rancangan yang Tamara kendalikan.

Tadi,episode review di Kuching, Sarawak. One day, I will go there. Nice place. My memory left there already.

ps: Kucing ditayangkan ikan..

1 comments:

bungaemas said...

issue y lebih menarik plezee..sy minat sgt dgn tulisan u, tp bleh x cari isu y lebih kbabooom ^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...